Ново приложение за iPhone помага при предложение за брак

App-proposal
Чудите се как да направите перфектното предложение на Свети Валентин? Вече има приложение за това! Новата джаджа за iPhone помага на мъжете да направя предложение за женитба.
Ново приложение за смартфони стартира точно навреме – за Деня на влюбените така, че да ви помогне да зададете въпроса си в популярната вечер за предложения.
Джаджата Marriage Proposal Pal предлага „романтични вдъхновения за най-важният въпрос, който някога ще попитате“, идеален за всеки притеснен, да направи незабравим специалния момент – или за тези, които забравят думите си когато дойде момента.
Приложението ви позволява да въведете някои основни детайли за партньора си: дали е претиснителна или общителна, дали тя предпочита провинцията или града, щеше да оценявам това, ще оцени ли предложение, свързано с повече разходи или ще се впечатли повече от по-скромно предложение.
В рамките на секунди идеите се генерират, като всяка от тях да е снабдена с инструкции „стъпка-по-стъпка“ как да направите уникално предложение за сватба, което да отговари на личността и на дамата.
Директни връзки към видео-примери и интервюта с мъже, които са направили подобни подвизи в миналото ще ви помогнат да се почувствате вдъхновени.