Предстоящия iPhone 5S в различни цветове и размери

Think Different logo

     Нови твърдения се появиха относно предстоящият iPhone 5S, че може да се предлага в най-малко два или евентуално три различни размера на екрана и в три до осем различни цвята, по данни на вътрешен човек от отдел технологии на Apple.

Докладът идва от Брайън Уайт, анализатор от Topeka Capital Markets, които е заявил: „Ние вярваме, че Apple се основава на факта, че един размер на всеки iPhone модел не може да задоволи всички потребителски изисквания и предлагането му в различни варианти има потенциал за разширяване на пазарния дял на компанията. „

     Уайт продължи „Нашето изследване сега показва, че не трябва да очакваме цената му да е под $ 300 и тези, които очакват iPhone на цена от $ 150 до $ 200 ще бъде разочаровани. Ние по-рано споменахме средна цена от $ 250 до $ 300, но за момента цена от $ 300 до $ 350 ще е по-вероятна. „

     Междувременно, може да погледнете възможните спецификации и характеристики, базирани на слуховете за iPhone 5S.

   Сега си спомнете, че Apple обикновено пуска своите предстоящи продукти през 3-то тримесечие на всяка година, а компанията не дава информация кога и какви функции и характеристики ще има следващото поколение на смартфона, т.е. всички тези доклади и данни за iPhone 5S са просто спекулации.

    Въпреки това, всички тези доклади показват, че iPhone 5S може би ще се появи между месеците от юни до август тази година. Разбира се, тези данни могат да се сбъднат или пък не, кой знае? Независимо от това, бъдете сигурни, че слуховете покрай това все още неуловимо устройство ще продължават да се множат все повече  през идните дни и седмици.