5-те най-добри Android смартфона през март 2013

Android

     През следващите няколко седмици ще видим старта на може би най-големият смартфон Android на годината – Samsung Galaxy S4. И докато по-голямата част от вниманието обсипва предстоящия наследник на Galaxy Samsung S3, няколко други големи Android смартфона са се появили или се очаква да се появят през месец март.

Нека да погледнем кои са петте най-добри Android смартфона за месец март, 2013.

Nexus4Nexus 4

LG Nexus 4 остава един от най-добрите Android смартфони, въпреки липсата на 4G LTE възможности.

     Nexus 4 е последния смартфон на Google Nexus, той ви предлага vanilla Android, по-бързи актуализации и лесно персонализиране. Google Nexus е с най-висок клас хардуер, който е подходящ не само за средния потребител, но и за напреднали потребители.

galaxynote2Samsung Galaxy Note 2

     Дори и със слухове, въртящи се около появата на Samsung Galaxy Note 3 по-късно тази година, Galaxy Note 2 остава едно от най-добрите устройства с Android в момента.

     Samsung Galaxy Note 2 е смартфона, който може да се похвали с 5.5-инчов HD дисплей. Той също така е пригоден за бъдещето, тъй като използва четириядрен процесор и 2GB оперативна памет. Друго негово предимство е уникалния S-Pen стилус, който не само позволява на потребителите да пишат и рисуват, но също така и да използват полезни приложения.

HTCOne

HTC One

        HTC One е последния смартфон на HTC и измества HTC One X + като лидер сред смартфоните на HTC.

    Устройство на HTC е с висок клас хардуер, включително 4,7-инчов пълноцветен HD 1080p дисплей, четириядрен процесор, изцяло метален дизайн и камера Ultrapixel, което го нарежда сред най-добрите смартфони.

son yxperiaz

 

Sony Xperia Z

 

      На CES 2013, Sony представи най-новият си смартфон флагман – Sony Xperia Z.

   Sony Xperia Z разполага с 5-инчов 1080p дисплей, четириядрен процесор, модерен дизайн, изработен от стъкло, великолепна 13MP камера и Android 4.1 Jelly Bean.

Motorola droid maxx hd xl

Motorola Droid RAZR MAXX HD

    Droid RAZR MAXX HD не поддържа 1080p дисплей, като събратята си (720p), но тя разполага с много по-голяма батерия с възможност за 21 часа време за разговори. Тя също има устойчив дизайн, изработен от кевлар, добра камера и Android 4.1 Jelly Bean.