HTC One Nexus ще се появи с Vanilla Android

nexus

      Все повече слуховете започнаха да се носят из интернет пространството за  появата на HTC One Nexus. Твърди се, че новата версия на популярния HTC One ще се появи на хоризонта с най-новия софтуер Vanilla Android.

      По-рано този месец, по време на конференцията Google I / O, Google обявиха новия Samsung Galaxy S4 Nexus, също така известен като Samsung Galaxy S4 Google Edition, който ще се появи до края на месец Юни. За разлика от първоначалния Galaxy S4, новият модел ще включва чисто новия Vanilla Android софтуер и по-бързи ъпдейти, комбинирани със стандартните функции на Galaxy S4.

       От HTC не коментират да работят върху HTC Nexus One. Въпреки това, слуховете сочат, че HTC One с Vanilla софтуер ще се появи като HTC One Nexus или HTC One Google Edition.

        Очаква се HTC да пуснат HTC Nexus One в ограничени бройки на първо време, за да имат възможност първо да анализират реализираните продажби. По това можем да предположим, че HTC, а не Google ще продават телефонът, при евентуалната му поява.

        Първоизточникът на този слух твърди, че не се споменава кога точно ще бъде пуснат на пазара HTC Nexus One. Не е ясно още и дали смартфонът ще се продава от HTC или през Google Store както ще се случи със новия Samsung Galaxy S4. В този момент, бившият изглежда е по-вероятно.

      Към този момент, появата на HTC One Nexus изглежда доста реална. Но въпреки това, от HTC все още не са потвърди нищо, така че нека затаим дъх за момента и да изчкаме търпеливо събитията.