Появи се снимка на HTC One Max

HTC ONE-MAX

   HTC отново се опитват да отговорят на жестоката конкуренция със Samsung и скоро се очаква да ни предизвикат с нов модел смартфон.

   Тази година HTC едва се пребориха да не отчетат загуба през последното тримесечие. Те заявиха, че въпреки че техните продажби на смартфонът HTC One да превишават тези на HTC Hero линията от миналата година, бъдещето все още остава несигурно за тях и имат големи опасения от отчитане на загуба през следващото тримесечие.

   Въпреки това, тайванската компания изглежда, че са решили да се преборят с конкуренцият като увеличат размерите на сегашният си флагман. Според изтекли снимки наскоро в интернет пространството HTC One ще се появи с по-голям екран и с няколко подобрения в хардуера. Тайвански сайт Eprice качи снимка на HTC One Max, която може да видите по-долу.

HTC ONE MAX

   Слуховете за характеристиките на HTC One Max сочат, че той ще бъде оборудван с 5.9-инчов сензорен екран в отговор на предстоящия Samsung Galaxy Tab 3. Освен това, той също така ще работи с новия процесор Qualcomm Snapdragon 800 с тактова честота 2,3 GHz.

   Останалите специфики предполагат, че HTC One Max ще има един и същ дизайн с настоящият HTC One. Очаква се новият смартфон флагман на HTC да бъде оборудван с 3200 до 3300 mAh батерия, 2GB RAM и 16GB вътрешна памет за съхранение.

   Предположенията за дата на неговата поява са за следващия месец по време на конференцията IFA 2013.