Samsung официално обяви Galaxy S4 zoom с 16MP камера и 10x оптично увеличение

galaxy-s4-zoom

    Samsung Galaxy S4 zoom вече е част от голямото Galaxy семейство на Samsung. Новият смартфон комбинира функционален Android 4.2.2 Galaxy телефон (основно Galaxy S4 Mini) с 16MP камера с уникалното 10x оптично увеличение, което го прави и първия по рода си телефон с такава функционалност на камерата. Като мобилен телефон, той разполага с 4.3-инчов QHD дисплей, 1.5GHz двуядрен процесор, 1.5GB RAM, 8GB вградена памет (разширяема чрез microSD карта памет) и 1.9MP предна камера.

Galaxy-s4-zoom_back

    Камерата е с оптична стабилизация на изображението, ксенонова светкавица и със специален режим „Zoom Ring“. Този пръстен обгражда камерата, а когато е завъртян(дори и по време на разговор) може да стартира споделяне на снимки или други видове режими на камерата. Допълнителните функции на камера-смартфонът са „Photo Suggest“, който показва великолепни снимки, направени от други в същия район, където се намирате в момента, както и „Smart Mode“ режим, включващ автоматичните настройки.

galaxy-s4-zoom-side

    Президентът и главен изпълнителен директор JK Shin е доволен от получената комбинация, като я нарече „наистина най-доброто от двата свята, без компромис“, за хора, които искат да заснемат изображения с високо качество и да ги споделят едновременно, но без да се налага да носят в себе си две отделни устройства.

galaxy s4 zoom