Samsung Galaxy Note 3 ще се появи в черен, бял и розов цвят

galaxy note 3 logo

Samsung Galaxy Note 3 ще се появи в черен и бял цвят, също като Samsung Galaxy S4.

     Изглежда, че само до месец след неговата поява на пазара ще имаме възможност да видим и Galaxy Note 3 в розов цвят.

     По-рано тази година, видяхме как Samsung промени цветовата си гама от синьо и бяло на черно и бяло за своя смартфон Samsung Galaxy S4. С този ход Samsung направи цветовата гама на своя флагман същата като тази на Apple. От друга страна Apple също се готви да пусне наследникът на iPhone 5 в златист цвят, освен стандартните си бели и черни модели. Конкуренцията между двете компании е жестока, благодарение на която ще можем да се насладим на новите им и иновативни предложения.

     От SamMobile твърдят, че наследникът на Samsung Galaxy Note 2 първоначално ще се предлага в два цвята – бял и черен, които ще бъдат налични възможности за потребителите веднага след неговата поява. Смартфонът се очаква да излезе на пазара почти веднага след 4 Септември – събитието относно неговото представяне. Очаква се Samsung да пусне розов Galaxy Note 3 само след месец след дата му на излизане –  през октомври.

    Това е доста голяма изненада, тъй като на Samsung обикновено им отнема повече за да пуснат други цветове за своите устройства. Друго, което ни учудва е това, че розовият е посочен като трети цвят. Обикновено розовият е цвят, който се появява след цветове като червено, синьо и кафяво.

    Samsung Galaxy Note 3 се очаква да дебютира на 04 септември малко преди IFA 2013 г. с дата на излизане на пазара през септември. Очаква се устройството да е с 5,7-инчов 1080p дисплей, четириядрен процесор, 13MP камера, операционна система Android 4.3 Jelly Bean и още много характеристики от най-висок клас, с коуто да е достоен конкурент на iPhone 5S, които също се очаква да дебютира в началото на септември.