Samsung Galaxy S4 и HTC One вече с Google Editions

Samsung-Galaxy-S4-Google-Edition.jpg

    Както всички очаквахме новите HTC One и Samsung Galaxy S4 вече са достъпни и в „Nexus версия“ през Google Play. Всеки един от двата смартфона работи с операционната система Android, която скоро ще може да бъде и ъпгрейдната до следващата версия, по която Google работят в момента. Не очаквайте да видите HTC Sense или Samsung TouchWiz, където и да е из менюто на новите мобилни телефони, което прави тези смартфон флагмани истинско приключение за любителите на Android.

HTC_One_Google

    HTC One може да закупите за $599, докато Galaxy S4 е достъпен за  $649. И двата телефона могат да бъдат ваши, без да е нужно подписване на договор с никой оператор и се продават като отключени. Друг положителен факт е наличието на Bootloaders, така че ще имате възможност да си ги разнообразявате както досега.

    Samsung Galaxy S4 e с 16 GB вътрешна памет, която разбирасе може да се разшири чрез слот за карта памет microSD. HTC One  е с 32GB вградена памет и не разполага с допълнителна възможност за разширяване на паметта. Останалите характеристики остават същите както на предишните версии на най-търсените смартфони.